به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص دلایل عدم صدور مجوز بازگشایی به باشگاههای بدنسازی گفت: در حدود ۲۸۲ هزار مرکز ورزشی وجود دارد که معیشت تعداد قابل توجهی از مردم از آن تامین میشود، اما مجبور هستیم کاری کنیم چرخه ویروس نچرخد و از طرفی معیشت مردم نیز بچرخد.
او ادامه داد: اما اگر در یک مرکز بدنسازی اتفاقی رخ دهد که افراد مراجعهکننده و کارکنان دچار آلودگی شوند و مجبور شویم تعطیلی را به مدت طولانیتری اعمال کنیم، به قول سازمان جهانی بهداشت اولین اثر مضر بازگشاییهای زودرس بر خود اقتصاد است و نه بر سلامتی مردم.
حریرچی ضمن اشاره به شریط باشگاههای بدنسازی اظهار داشت: در نتیجه احتیاط میکنیم چرا که در بسیاری از مراکز ورزشی بدنسازی استانداردهای لازم برای خود مرکز را نداریم، از طرفی تراکم موجود در این مراکز، کنار هم قرار گرفتن وسایل متعدد ورزشی، رختکنهای بسیار کوچک، و قرار گرفتن اکثر باشگاهها در زیرزمین و تهویه نامناسب و همچنین با توجه به اینکه این ویروس از راه تنفس منتقل میشود، ورزش سنگین و هوازی باعث انتقال آن می شود و این در شرایط کرونایی مناسب نیست.
معاون کل وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه هم به سلامت مردم و هم به معیشت مردم توجه میکنیم، گفت: پیشبینیهای ما قطعی نیست، ولی پیشبینی سازمان جهانی بهداشت این است که اوضاع کرونا در پاییز از خرداد و تابستان بدتر خواهد بود. این مطرحترین پیشبینی با شانس ۵۰ الی ۷۰ درصدی است که البته ممکن است به وقوع نپیوندد.
معاون کل وزارت بهداشت با بیان اینکه بر اساس پیشبینی سازمان بهداشت جهانی احتمالا اوضاع کرونا (کووید-۱۹) در پاییز و زمستان بدتر خواهد بود، در خصوص عدم برگزاری لیگ فوتبال گفت: پس اگر با معیارهای علمی، امروز لیگ فوتبال برگزار نمیشود، با این پیشبینی باید بگوییم که پاییز و زمستان هم برگزار نمیشود و در این صورت، لیگهای بعدی نیز در موعد مقرر خود برگزار نخواهند شد.
حریرچی گفت: تکلیف مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران در نشست کشوری ستاد مقابله با کرونا مشخص خواهد شد. از لحاظ بهداشتی و درمانی بر اساس اصول روز علمی دنیا رسیدگی شده است و اگر در جلسه کمیته کشوری به تصویب برسد به فدراسیون فوتبال ابلاغ خواهد شد.
نظر شما